Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Echipa Nationala De Fotbal A Romaniei Va Intalni Reprezentativele Ucrainei Belgiei Si Slovaciei In Grupa E De La Euro 2024

România își află adversarii de la EURO 2024

Echipa națională de fotbal a României va întâlni reprezentativele Ucrainei, Belgiei și Slovaciei în grupa E de la EURO 2024.

Ucraina va fi prima echipă pe care România o va întâlni la EURO 2024, meciul urmând să aibă loc pe 17 iunie la Munchen, de la ora 16:00, ora României.

România are o singură înfrângere în ultimele 18 luni și este una dintre cele mai în formă echipe din Europa. Tricolorii au reușit să se califice la EURO 2024 după ce au terminat pe locul 2 în grupa I, în spatele Elveției. România a încheiat preliminariile cu 7 victorii, 3 egaluri și 2 înfrângeri.

Ucraina s-a calificat la EURO 2024 după ce a câștigat grupa B, în fața Angliei. Ucraina este o echipă periculoasă, care are în componență jucători de calitate, precum Andriy Yarmolenko și Ruslan Malinovskyi.

Belgia este una dintre cele mai puternice echipe din lume. "Diavolii roșii" au câștigat Cupa Mondială din 2018 și au terminat pe locul 3 la EURO 2020. Belgia are în componență jucători de top, precum Kevin De Bruyne, Romelu Lukaku și Eden Hazard.

Slovacia s-a calificat la EURO 2024 după ce a terminat pe locul 2 în grupa H, în spatele Croației. Slovacia este o echipă solidă, care are în componență jucători experimentați, precum Marek Hamšík și Juraj Kucka.

Grupa E de la EURO 2024 este una echilibrată, iar România are șanse reale să se califice în fazele eliminatorii. Tricolorii vor trebui să joace la un nivel ridicat și să profite de fiecare ocazie.

Click aici pentru toate meciurile și rezultatele României la EURO 2024.


Comments